Mijn naam is Miriam Groenveld, eigenaresse van Annecto. Ik ben een ervaren HR Manager met een ruim netwerk. Als HR Manager houd je een ontelbaar aantal ballen in de lucht. Een daarvan is verzuim. Verzuim kan echter zeer complex zijn en heeft met heel veel zaken te maken.

Verzuim heeft dan ook echt specialistische aandacht nodig, wil je het op de juiste manier begeleiden. Ik heb gemerkt dat werkgevers voornamelijk denken aan kreten als; organisatorische gevolgen (bv. vervangend personeel), financiële gevolgen voor de werkgever, arbeidsovereenkomst (tijdelijk of vast), bedrijfsarts en re-integratie. Daarbij wordt nog wel eens gemist dat er verplichtingen zijn voor zowel de werknemer als werkgever als het gaat om re-integratie, wat zijn de financiële gevolgen voor de werknemer, mag je als werkgever het loon stop zetten en wanneer doe je dit dan of moet je het juist opschorten, wat zijn de gevolgen voor zowel werkgever als werknemer als blijkt dat een werknemer na 2 jaar ziekte niet zijn werk meer kan uitvoeren en er ook geen geschikte functie binnen het bedrijf voor handen is.

Ik bied werkgevers ondersteuning  en advies op het gebied van hun verzuimbeleid. Als casemanager volg ik uiteraard de Wet Verbetering Poortwachter maar zal daarnaast ook adviseren welke stappen nog meer genomen kunnen worden.     

Wat maakt Annecto zo succesvol? Bij mij staat persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Ik ken u én uw bedrijf, daarom ben ik in staat om u zo goed mogelijk te adviseren.

Samen met u en uw werknemer zorg ik ervoor dat uw werknemer zo snel, maar vooral zo duurzaam mogelijk en gezond weer aan het werk kan!